PIZZA TORINO

Recentreview


4 stjerner ud af 1699 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza Torino. Vil du vide mere? Få mere at vide

8 maj 2024 at 21:03 Luksus rulle med kebab. Lidt chili kunne rulle med kylling godt bruge. Lækkert tykt og luftigt brød, nærmest pizzabund
13 apr 2024 at 6:50 Maden kom efter 60 min det var fint. Men maden smagte ikke godt. Den rullekebab jeg fik smagte dårligt som det var mukkent og næsten ingen fyldt i. Hvodløgs pizzaen var kold.
9 apr 2024 at 11:51 Pizzaerne have alle fået for langtid i ovnen og var kedelige i smag.
25 mar 2024 at 8:52 Brød smagte jordslået, som om det har lagt sammen med noget som var råddent
22 mar 2024 at 19:38 Forgot to give the hvidløg and one of the pizzas was incorrect.
8 mar 2024 at 8:41 Hjælpeløst. Noterede at afhentning ville ske 10 min senere. Ved afhentning var tilberedning endnu ikke påbegyndt. Da dette blev kommenteret lød det arrogante svar: "Min tid og din tid er ikke den samme"
1 mar 2024 at 21:05 Det tog dem over 2 timer, hvor vi endte med at afhente pizzaerne selv. Mega æv oplevelse
16 feb 2024 at 21:23 dejlig varm ved ankomst
12 feb 2024 at 10:05 Nice hot tasty pizza delivered with a smile
28 dec 2023 at 12:11 Vi ventede i 2 timer på levering. Først stod der at der gik 25-30 min. Så gik den op til 53 min. Men vi endte med at vente i 2 timer. Det er for lang tid… Pizzaen ok, men ikke varm ved ankomst.
27 dec 2023 at 23:33 Vi ventede ca. 30min. længere end den oplyste leveringstid. Ok pizza, men pga. ventetiden var de ikke Ordentlig varm da vi (endelig) fik dem.