PIZZA TORINO

PIZZA TORINO

Bestil mad online

Recentreview


3,5 stjerner ud af 1588 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Pizza Torino. Vil du vide mere? Få mere at vide

11 apr 2022 at 15:07 Still my favorite pizza place
7 apr 2022 at 22:34 Super hurtig og ekstremt lækker pizza endnu engang leveret af Torino! TOP-karakter herfra! Vi har brugt Torino i snart 14 år!!
3 apr 2022 at 8:20 Som altid dejlig mad. Ingen klager her. Men som vi har oplevet før med Torino/Just-Eat var ordren meget forsinket. Vi ventede 2 timer fra vi bestilte til vi fik maden. Det gør vi ikke igen.
1 apr 2022 at 20:11 Pizzaen var meget tynd og melet. Osten var ikke tilstedeværende. Pizzaen kom først i ovnen, da jeg kom, hvor den stod til at være færdig.
10 mar 2022 at 8:48 Jeg var meget tilfreds. God lasagne med flot tilbehør af brød/salat og Tzatziki. God Ufo pizza med masser af fyld. Godkendt
21 feb 2022 at 23:22 Piece of metal in the pizza, from a stabler, almost broke my tooth biting into it. On top of that it was cold. Worst food experience I've had, hands down.
21 feb 2022 at 22:18 Koldt mad, pasta og sovs røget ud over det hele i posen
9 feb 2022 at 19:47 Lang ventetid på maden, forkerte slags colaer leveret.
5 feb 2022 at 20:31 Det tog næste to timer at få leveret. Da det kom var det koldt og kedeligt.